DESPRE NOI

DESPRE NOI

DESPRE NOI

ALLYNA-AFTER SCHOOL

VIZIUNE-PREZENTARE

Ne-am propus să demarăm acest proiect , cu gândul de a oferi copiilor nevoiți să-și petreacă timpul de  după cursuri  în  diferite centre, un mediu cât mai apropiat celui din familie.  Spațiul nostru oferă un cadru familial, lipsit de aspectul claselor de la școală. Prin comparație, în cadrul after schoolului dintr-o școală copiii stau câte 20-30 într-o clasă și sunt îndrumați de un singur pedagog, pentru a-și efectua temele. Oare plătește părintele un serviciu de calitate??? Noi, integrăm  maxim 10 copii la grupă, pentru costuri cu puțin peste cele cerute de către after schoolurile din cadrul școlilor. În plus dorim să respectăm curba de efort fizic și intelectual a tuturor copiilor incluși în programele noastre. În acest context copiii se vor odihni o oră pe zi, mai apoi trecând la efectuarea temelor sau a sarcinilor prevăzute în programele personalizate și adaptate, împreună cu părinții.  Un părinte işi doreşte să aibă un copil echilibrat, hrănit sănătos, să ii dezvolte latura de comunicare, să socializeze, să se joace şi să înveţe în acelaşi timp, să fie in siguranţă , bine supravegheat, îndrumat de către cei care stau cu ei.

Spațiul nostru este conceput și amenajat asemeni unui cămin, oferind copilului siguranță și confort. Acest ambient va crea copilului impresia că vine într-un loc unde se întâlneşte cu mai mulți prieteni și desfășoară împreună diferite activități. Mulți părinți se plâng că întâmpină greutăți atunci când își solicită copiii să treacă la rezolvarea unor sarcini școlare…Noi ne dorim să–i determinăm pe cei mici să învețe să-și gestioneze singuri timpul, pentru a reuși să facă ceea ce orice copil dorește: să se joace! De altfel scopul nostru  este să îi invățăm pe cei mici cum să învețe, deoarece orice demers educativ trebuie să fie centrat pe elev, pe dezvoltarea acelor abilități de a manevra anumite instrumente și tehnici pentru a duce la bun sfârșit un traseu educațional de scurtă sau lungă durată. Într-un astfel de mediu educaţional, atractiv şi stimulativ, securizat şi cât mai apropiat mediului familial, încercăm să oferim servicii de calitate, în modul de abordare a triadei copil-şcoală-părinte.

 

ALLYNA-AFTER SCHOOL

  •            Pune la dispoziția părinților o gamă de servicii  ce vizează dezvoltarea personală a copiilor. Prin programe speciale de instruire și îndrumare, susținute de cadre cu pregătire  în diferite domenii didactice, ne propunem să contribuim alături de părinți, la dezvoltarea armonioasă a personalității copiilor, la procesul de adaptare și integrare în mediul școlar și social.
  •            Prin intermediul nostru copilul va fi în siguranță pe tot parcursul zilei și va accesa doar acele tipuri de pregătire care se pretează vârstei și care contribuie efectiv la progresul său școlar. În plus părinții au posibilitatea de a alege programul de instruire potrivit  stilului personal al fiecărui copil în beneficiul acestuia.
  •            Copiii își dezvoltă astfel abilități de comunicare, iar sub îndrumarea noastră fac primii pași de inițiere în domenii ce vor contibui la dezvoltarea lor armonioasă: studiul unei limbi străine, muzică și dans, pictură , actorie, sport, activități administrativ-gospodărești . Scopul nostru este de a sprijini dezvoltarea potenţialului  socio-cultural al fiecărui copil, pentru a face față cerințelor sociale actuale.

You must be logged in to post a comment