Program si activitati

Program si activitati

Program si activitati

      Ceea ce trebuie reținut este faptul că aveți posibilitatea de a alege împreună cu noi un PROGRAM  PERSONALIZAT pe nevoile copilului dumneavoastră, precum și în funcție de bugetul familiei, astfel încât să existe beneficii educaționale. Nu este obligatoriu  să plătiți un program standard, dacă doriți doar o anumită opțiune a programului respectiv.

     Vizualizați prachetele standard, dar nu ezitați să ne contactați dacă doriți altceva pentru copilul dumneavoastră.  Suntem deschiși oricărui tip de colaborare și putem sprijini copiii în activități de dezvoltare personală, precum și îndrumare sau supraveghere, în  scopul randamentului școlar.

                NU REUȘIȚI SĂ VĂ AJUTAȚI COPILUL ÎN EFECTUAREA SARCINILOR ȘCOLARE ?!

                 PARTICIPAȚI  ÎMPREUNĂ CU COPILUL LA CÂTEVA ȘEDINȚE DE SUPRAVEGHERE ȘI ÎNDRUMARE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ REUȘIȚI SĂ VĂ SPRIJINIȚI COPILUL LA TEME ÎN MOD CORESPUNZĂTOR. ALĂTURI DE CADRE SPECIALIZATE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR ȘI PREȘCOLAR VEȚI PUTEA OBSERVA CE METODE ȘI INSTRUMENTE DE LUCRU TREBUIE SĂ UZITAȚI PENTRU A ÎL ÎNVĂȚA PE COPIL CUM SĂ ÎNVEȚE.

               SUNTEȚI OCUPAȚI ȘI NU AVEȚI UNDE SĂ LASAȚI COPILUL?

          NOI VĂ PUTEM AJUTA PE PERIOADE SCURTE SAU LUNGI DE TIMP. ÎN INTERVALUL  7.30-18.00  VOM AVEA GRIJĂ DE COPILUL DUMNEAVOASTRĂ, IMPLICÂNDU-L  ÎN ACTIVITĂȚILE NOASTRE.

  •               LISTA NOASTRĂ DE OPȚIUNI CUPRINDE URMĂTOARELE SERVICII:

Program general de dezvoltare personală

Supraveghere de teme

Meditaţii la diferite discipline

Activităţi recreative

Cursuri opţionale

Cluburi  şi ateliere

Sprijin şi supraveghere temporară pentru părinţii ocupaţi

Petreceri pentru copii

Petreceri in pijamale- cuprinde-  cina, program distractiv cu animatori si magician, somn (copilul este adus la ora 19.00 si luat dimineata la ora 9.00)

Programe de tip BEFORE/AFTER SCHOOL

Scoala de vara- cursuri, supravegere, tabere, activitati recreative

 

 

You must be logged in to post a comment